РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Релакс зона – Варна

Днешният съвременен живот е динамичен, натоварен и често непредвидим. Точно тази непрекъсната напрегнатост ни кара да влезем в състояние на бърнаут, изтощени от тичане по задачи и правене на едно и също в ежедневието. Единственият начин да избегнете умората е като си дадете нужното време за почивка и да релаксирате по правилния начин.

 

Още от древни времена човечеството е открило редица начини за справяне с вредните ефекти от натовареното ежедневие. За целта те са се подлагали на терапии, чийто положителни страни оказвали благотворен и заздравителен ефект на целия организъм. Тази практика е известна и в наши дни, където е все по-необходима от всякога за справяне със стреса, умората, безсънието и различни видове възпалителни процеси по тялото.

 

Пълноценна отмора за тялото и сетивата – хотел Роял Варна

 

За да предостави пълноценна отмора и гарантиран комфорт, емблематичният хотел Роял във Варна предоставя на своите клиенти специално обособена Релакс зона – нещо повече от СПА и уелнес център в едно.

 

Съчетано с цялата буржоазна атмосфера на хотела, зоната за релакс се откроява с антично обзавеждане и дава възможност на всеки един от вас да се потопи в едно отминало време. Само в пределите на хотел Роял можете да се отморите и да се насладите на удобства, произхождащи от царско време. Такива, до които достъп са имали само и единствено знатните особи.

 

Преди да пристъпите в зоната за релакс на хотел Роял е задължително: Грижите и проблемите оставете пред вратата. На излизане те вече няма да са там. Това, което ще ги прокуди са уютната атмосфера, релаксиращите и възстановителни процедури, съчетани със специално индивидуално отношение и множество положителни емоции.

 

Пълноценна отмора за тялото и сетивата - хотел Роял Варна

 

 

Релакс зона ви посреща със:

 

Масажен кабинет

 

За пълноценната отмора и релакс на цялото тяло и ума ще се погрижи опитен екип от масажисти. На своите клиенти предоставяме класически масаж, римски масаж, антицелулитен масаж и ароматерапия.

 

Освен терапии за тяло, в масажния кабинет се осъществяват и разкрасяващи процедури – маникюр и педикюр, професионални маски за лице, епилация на лице и тяло, пилинг и още много други.

 

Хотел Роял Варна релакс зона

 

Сауна

 

Няма нищо по-полезно за цялостната релаксация на тялото от топлите процедури. Използвани още от древни времена, сауната и парната баня притежават едни от най-забележителните ефекти върху човешкото тяло и психика – премахват болката и умората, спомагат за отпускане, действат благотворно върху дихателните пътища, засилват имунитета, имат мощно действие срещу стрес, тревожност и безсъние.

 

В релакс зоната на хотел Роял можете да се насладите на традиционна финландска сауна, парна баня, хидромасажно джакузи и студен душ, с който можете да се освежите след процедурите. Докато релаксирате можете да се излегнете на някои от предварително затоплените ергономични легла в помещението и да се насладите на ароматна напитка по оригинална рецепта, директно от „Буров“ – кафе-сладкарницата на хотела.

 

Готови ли сте да се отърсите от напрежението и умората в ежедневието си? Заповядайте в релакс зоната на хотел Роял Варна!