РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Вълшебният извор в Девня

Само на 30 км път от Варна се намира едно разкошно кътче за разходки и отдих, изключително подходящо за семейни пътешествия. Комплекс „Вълшебният извор“ е изграден в непосредствена близост до прочутите Девненски извори, като тук ще откриете и ресторант със страхотна традиционна кухня, на която можете да се насладите по време на престоя си тук.

 

Разкошна природа, приветлива атмосфера, вкусна храна и вълшебни извори – перфектната комбинация за една страхотна разходка в околностите на Варна.

 

Как се достига?

 

Град Девня се намира между Варна и Провадия, на около 30-тина километра разстояние от центъра на Морската столица. Комплекс Вълшебният извор се намира в самото начало на града, като пред входа му е изграден обширен паркинг.

 

Повече за „Вълшебния извор“

 

Прочутият Вълшебен извор се намира в самия комплекс. За него се носят легенди, че има силата да сбъдва неосъществени мечти. Цялата местност е защитен екопарк, изградени са градинки, пътеки и места за отдих, което го превръща в уникална възможност за приятни разходки сред природата. Докато сте в град Девня не пропускайте възможността да се отбиете и в емблематичния за страната Музей на мозайките.

 

След като разгледате забележителностите в околността, не пропускайте възможността да се насладите на вкусна българска храна, приготвена в ресторанта на комплекса.