РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Панорамна площадка Галата

Едно от най-зареждащите места във Варна е панорамната площадка Галата, разположена над едноименния квартал. Тук разкошната атмосфера се дължи на красивата гледка, разкриваща се към плажната ивица, морето и варненския залив в далечината. Чудесно място за разходки, срещи с приятели, романтични преживявания и презареждане.

 

Как се достига?

 

За да достигнете до това красиво кътче е необходимо да се насочите първоначално към плаж Аспарухово. Продължете направо по бул. “Първи май” и след остър завой и кратък път само направо ще достигнете до панорамна площадка Галата. Районът е отлично асфалтиран, изграден е голям паркинг, където можете да оставите автомобила си и да се насладите на приятната атмосфера. Ще откриете и множество нови пейки, места за отдих и монтирани далекогледи, от които можете да разгледате панорамата в далечината по-отблизо. Малко по-нагоре се намира и нос Галата, който също си заслужава да разгледате отблизо.

 

Панорамна площадка Галата е със свободен достъп и всеки, който има желание да се наслади на разкошна гледка и приятна атмосфера, в комбинация със свеж морски бриз е добре дошъл тук. Ако смятате да посетите мястото с любимия човек не забравяйте да си носите катинар, с който да заключите любовта си на това уникално красиво място.