РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption


СПА процедури за страхотен тен: Научете тайната им

Целогодишният тен по цялото тяло е мечта на всеки човек. В днешният съвременен начин на живот не само плажът е начина да се сдобиете с приятен загар на кожата си, но си остава най-сигурният. Разбира се, с помощта на само няколко посещения на солариума също ще успеете да хванете равномерен тен, макар дерматолозите да не препоръчват много честото му посещение, поради не доброто му влияние върху кожата ви и нейното здраве.

 

Сдобиването с перфектен тен, който да бъде равномерен и без петна и белези от изгаряния е въпрос на правилна подготовка и употреба на правилни продукти. Често пренебрегван метод за страхотен тен е чрез СПА процедури. В първокласните СПА центровете, какъвто е този в хотел Роял, на ваше разположение са редица отпускащи услуги, сред които и тези за подготовка на кожата преди излагане на слънце и правилна грижа след излагане на слънце.

 

Правилният път към страхотният загар е правилната подготовка на кожата

 

Още от самото начало, преди да преминете към излагане на солариум процедури е редно да подготвите кожата си. Това е особено важно, особено в случаите когато кожата ви е бяла, чувствителна и склонна към изгаряния. Специалистите съветват да не се излагате рязко на слънце и когато го правите да използвате слънцезащитен крем с правилната UV защита.

 

Първата стъпка е правилната ексфолиация на кожата, с която се премахват мъртвите клетки. СПА процедурата по подготовка на кожата за придобиване на страхотен тен започва с лек масаж на цялото тяло с микс от масла, олио за тяло, морска сол и кафява захар. С помощта на тази смес нежно се премахват мъртвите клетки и кожата става нежна и мека. За освежаването и се препоръчва вземането на топъл душ, а СПА процедурата завършва с нанасянето на специален успокояващ крем на цялото тяло, който ще ви помогне да задържите придобитият загар.

 

Грижа за тена в първите дни

 

Първокласните СПА центрове предлагат специална процедура, която да успокои кожата след слънцето и да подпомогне задържането на тена. Много от вас знаят, че след морската почивка страхотният тен се задържа само няколко седмици. Не са рядкост в случаите, когато кожата изсъхва и започва да се бели.

 

Задръжте тена със СПА процедура в хотел Роял. Тя включва 90 минутен масаж със ревитализиращ и стягащ крем на цялото тяло. Прибавя се и хидратиращ лосион, чиято цел е да успокои дехидратираната и стресирана кожа, който се разнася с плавни и нежни масажиращи движения.

 

Още съвети за страхотен тен през цялата година

  • Избягвайте рязкото излагане на слънце или солариум процедури. Отначало правете кратки излагания колкото да подготвите кожата си;
  • Използвайте слънцезащитни кремове с висока защита;
  • Избягвайте изгарянето, защото то води до поява на тъмни петна, които не са красиви;
  • Хапвайте повече зеленчуци, съдържащи бетакаротен. Това ще подпомогне отделянето на меламин, който е отговорен за придобиването на страхотен кожен загар;
  • След излагане на слънце или солариум посещения хидратирайте редовно кожата си;
  • За да задържите тена след почивката на море е желателно да продължите да се излагате на слънце най-малко по час на ден;

 

Прилагането на СПА процедури за преди и след излагане на слънце ще ви помогне неимоверно в трудоемката мисия по придобиването на завиден тен, който е златист, разномерен и дълготраен. Тези процедури ще откриете в хотел Роял, Варна, където можете да си подарите страхотна почивка в аристократична атмосфера, изпълнена с много забавления и интересни моменти.