РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Организирайте тиймбилдинг
в Роял хотел Варна

Чудите се къде да организирате сплотяващата екипа ежегодна тиймбилдинг среща? Луксозен хотел Роял е насреща. Разположен на площад Буров, Роял може да се похвали с вековна история, през която е запазил своята автентична външност и луксозно обзавеждане. Перфектното място за бизнес срещи и провеждане на тиймбилдинги и специални поводи.

Специално за такива събирания, хотел Роял предоставя голяма и стилно обзаведена в стил барок конферентна зала, с голяма маса, столове и красиво украсени стени с картини. Залата е осветена от два броя кристални полилея, спускащи се от високият таван. За своите гости, хотелът предоставя високо ниво на обслужване и уединеност. Конферентната зала е отделена от останалата част на хотела.

Докато обсъждате с колеги и шефове следващите стъпки в бизнеса, персоналът на хотел Роял ще ви сервира изкушаващи десерти, сред които се открояват италиански торти, френски кроасани, торта Сахер по оригинална рецепта, както и ароматно турско кафе, приготвено от професионален бариста. За специалните поводи можете да се чукнете със свеж коктейл, питие или аперитив преди хранене. Всичко това и още много други предложения, директно от кафе-сладкарницата Буров на хотела.

За гости хотел Роял разполага с платен паркинг, VIP места отпред и отстрани на сградата, закрити гаражи и отделен открит паркинг, където можете да оставите своят автомобил докато сте на тиймбилдинг със своят екип.

Луксозен хотел Роял предоставя отлична среда за бизнес срещи, провеждане на тиймбилдинги, празненства и важни събирания, заобградени от стилно обзавеждане в стил барок, в изпълнена с екстри обстановка.