ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Конферентна зала

Заповядайте в обширната конферентна зала към луксозен хотел Роял, обзаведена в стил барок с френска мебелировка. Предлагаме ви приятна и уединена атмосфера, подходяща за бизнес срещи, тиймбилдинги, важни събирания и празненства.

Днес милион неща са се променили в бизнес средите, особено през последната година. Голяма част от хората работят онлайн, което от една страна е привилегия за някои, но за други отдалечава колектива и създава бариери при екипна работа. Най-важното нещо за всяка просперираща копания е екипът, който стои зад името и. Хората трябва да се събират за да обменят информация и да се сближават очи в очи, а какво по-подходящо място за това от конферентната зала.

Привилегии, които конферентната зала на луксозен хотел Роял Ви предоставя:

  • Уединена обстановка
  • Луксозно обзавеждане и приятна атмосфера
  • Високо ниво на обслужване

Отзивчив и усмихнат персонал се грижи за Вашият комфорт и удобството на Вашият колектив. По желание от кафе-сладкарница „Буров“ на хотел Роял ще ви бъдат сервирани питиета и нещо вкусно за хапване, докато обсъждате важни въпроси с приятели, колеги, съдружници и началници.

Конферентната зала към  хотел Роял – Отлично място за бизнес, тиймбилдинг срещи, събирания и пиршества.

Предстои ви важна бизнес среща? Подходящото място е хотел Роял, който ще ви предложи обширна луксозно обзаведена конферентна зала, предоставяща уединена обстановка, комфорт и изключително високо ниво на обслужване. Резервирайте удобство и конфиденциална обстановка за Вашият бизнес по всяко време на телефон +359895464567. Луксозен хотел Роял Ви очаква!