РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Конферентна зала Варна
Как да открием подходящата

Въпреки, че дистанционната работа драстично промени традиционните схващания за работно място, нуждата от конвенционални конферентни зали не е престанала да съществува, а дори напротив – тя дори е по-голяма от всякога. Важно при избора на подобен тип пространство е да се насочите към функционално и удобно решение, което ще стимулира производителността и сътрудничеството на вашия екип, предоставяйки всичко необходимо за провеждането на поверителни бизнес срещи, тиймбилдинги, съвещания, обучения, семинари и т.н.

 

В следващите редове следва да ви помогнем с няколко насоки, които ще ви отведат до подходящата конферентна зала за вашата бизнес среща. Преди да преминем към това обаче нека да изясним следното:

 

Какво е конферентна зала?

 

Накратко това представлява обширно и специално оборудвано пространство с голяма маса, места за сядане и мултимедийни устройства. Конферентната зала е предназначена за:

 

  • провеждане на конферентни срещи;
  • управленски разговори;
  • провеждане на интервюта за работа;
  • бизнес дискусии;
  • разработка на нови бизнес продукти и тяхното междуекипно обсъждане;
  • провеждане на всякакъв вид конфиденциални разговори;

 

Колкото по-удобна и обширна е дадена конферентна зала, толкова по-подходяща е тя за множество цели и бизнеси с различна насоченост. Обикновено този вид зали се помещават в офис пространства или отделно в хотели. Това на своя страна улеснява редица фирми и млади предприемачи, които не разполагат с нужното пространство за провеждането на подобни срещи и търсят такова под наем.

 

Конферентна зала – Как да открия подходяща за моите цели?

 

Най-важното при избора на конферентна зала е да го съобразите с целите си – вашите и тези на вашия екип. На първо място определете за какво ви е необходима конферентна зала – провеждане на тиймбилдинг или важна бизнес среща и представяне на нова дейност, продукт или услуга, изискваща специализирано оборудване и мултимедия.

 

За да бъде подходяща конферентната зала трябва да разполага с:

 

Удобства

 

Идеалната конферентна зала трябва да бъде с нужния капацитет за да побере всички присъстващи и да предлага удобно пространство – както по време на бизнес сесиите, така и през почивките между тях. Много собственици на бизнеси се насочват към бюджетни решения, но това се отразява негативно върху качеството на срещите в тях. Ако на вашите колеги, партньори и екип не им е удобно, то и тяхната продуктивност ще намалее, а нуждата от провеждането на почивки ще се увеличава.

 

Точно поради тази причина е важно да се насочите към конферентна зала с първокласно оборудване и гарантирани удобства за всички присъстващи. Съобразете и достъпа до нея с индивидуалните нужди на всеки.

 

Уединеност

 

Обърнете внимание и на нивото на конфиденциалност, което е способна да предостави избраната от вас конферентна зала. Много обособени пространства са прекалено открити за провеждане на поверителни разговори и представяния на нови продукти и решения за бизнеса, което е предпоставка за притеснения.

 

Конферентната зала – това трябва да бъде мястото, където спокойно можете да обсъдите с вашите хора всичко свързано с вашата фирма, включително и да обмените иновативни идеи и да изложите на лице вътрешнофирмени проблеми и начини за тяхното ефективно разрешаване. Само когато можете да говорите открито и без опасения, че „стените имат уши“ ще знаете, че сте открили подходящата конферентна зала за вашите срещи. Нищо казано отвъд затворените ѝ врати няма да излезе навън.

 

Добра локация

 

Колкото по-лесно се достига до избраната от вас конферентна зала, толкова по-удобна е тя както за вас, така и за вашите партньори, колеги и целия екип. Това на своя страна гарантира, че всеки ще достигне навреме до нея без излишно забавяне. Когато избирате конферентна зала по възможност се насочете към централни предложения, чийто достъп е максимално улеснен и лесен за откриване дори и за тези, които не познават толкова добре региона.

 

Собствено обслужване

 

В деня на вашата конференция или бизнес среща очаквано ще бъдете затрупани доста задачи и отговорности. Последното, с което ще ви се иска да се ангажирате е осигуряването на аперитиви и нещо за хапване на всички присъстващи.

 

За да улесните максимално процеса е добре да се насочите към конферентна зала със собствено обслужване. Така любезен персонал ще бъде винаги на разположение за да се погрижи за удобството на всички гости. А както от опит знаем, провеждането на конференции често се проточва доста по-дълго от предварително уговореното за това е добре да подсигурите комфорта на присъстващите, включително и вашия.

 

Конферентна зала Варна в хотел Роял

 

Ако търсите уютна конферентна зала във Варна, със стилно обзавеждане, приятна обстановка и удобна локация, заповядайте в конферентната зала на хотел Роял. Разположен в сърцето на Стара Варна, луксозният хотел съчетава изтънчена атмосфера и пълен набор от удобства, сред които обширна конферентна зала, специално разработена за провеждане на всякакви бизнес срещи, тиймбилдинги, обучения, семинари и т.н.

 

Конферентната зала на хотел Роял се отличава с:

 

  • Луксозно френско обзавеждане в стил барок, пресъздаващо уютна и приятна атмосфера за провеждане на задълбочени разговори;
  • Високоскоростна безжична интернет връзка;
  • Високо ниво на уединеност;
  • Отделен румсървиз и изключително високо ниво на обслужване;

 

Какво по-подходящо място за бизнес срещи от луксозна и усамотена обстановка в буржоазен стил, с нежен дъх на сладки и турско кафе по оригинална рецепта, носещи се от кафе сладкарница “Буров”. Всичко това ви посреща в хотел Роял Варна. Обадете ни се сега и резервирайте конферентна зала за вашата важна среща!