РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Къде да нощуваме
във Варна?

В забързаното ежедневия и делничния трафик, човек се нуждае от моменти за отдих, почивка и наслада. Варна ще ви предложи интересни преживявания и бурен нощен живот. Но има едно местенце в сърцето на старата част и Таляна, което има особен чар и вродена елегантност – реставрираният хотел „ Роял 1905“! Сградата е паметник на културата и е възстановена напълно, както е била през 1905 година, богатата орнаментиката е вдъхната за нов живот. 

Вътрешният интериор ще ви върне назад във времето, ще ви накара да се почувствате у дома си и да се насладите на лукса и удобството. 14 двойни стаи са индивидуални мебелирани със старинни мебели, легла и осветителни тела, както и с нужните за всеки съвременен хотел атрибути.

Нашата релакс зона ще ви отведе в древен Рим, ще помечтаете за Клеопатра и Цезар, ще отдъхнете на топлите легла с чаша вино или ароматен чай, парната баня, сауната и джакузито ще допълнят изживяването,  а масажа и козметичните терапии ще отморят и тонизират вашето тяло и лице.

Хотел „Роял 1905“ ще ви предложи и вкусна закуска, експресо и ароматно кафе по Варненски в кафене „Буров“, леки обедни предложения, сочни сандвичи, здравословни изкушения, подбрани мезета към вашето вино. Не пропускайте да опитате и нашите варияции на коктейли, селекция вина и алкохол.

Хотелът се намира в близост до ЖП Гара, Морска Гара, Морска градина, Варненска опера и театър, център и плажната алея. 

Бъдете наши гости за почивка, командировка или служебно пътуване!