РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Луксозни хотели Варна
3 неустоими идеи за пълноценна отмора

Отличителни, пищни и привличащи погледи. Това са луксозните хотели, които определено няма как да не забележите и да не загледате. Разкошни отвън и отвътре, те са изстински символ на чистото удоволствие и ваканция на следващо ниво.

 

През годините множество луксозни хотели си изграждат репутацията, че са достъпни само за световни звезди, бизнес лидери и магнати, което всъщност е погрешно схващане. Голяма част от родните луксозни хотели промениха драстично стратегиите си с цел да привличат повече туристи, като направиха достъпът до предлаганите от тях удобства по-изгоден.

 

Ако планирате ваканция във Варна и обмисляте своето настаняване четете надолу. Следва да ви дадем няколко причини, поради които си заслужава да инвестирате в луксозен хотел за своята почивка и ще ви насочим към топ 3 на най-добрите луксозни хотели във Варна.

 

Защо да избера луксозни хотели Варна?

 

В днешното натоварено време трудно намираме време за пълноценна отмора. Ето защо си струва да инвестирате в най-доброто по време на своята ваканция.

 

Удобства на всеки ъгъл

 

Луксозните хотели предоставят на своите гости пълен набор от различни удобства, което ги прави толкова завършени, че дори няма да ви е необходимо да напускате пределите им за да се насладите на любимите си дейности. Много от тях разполагат със СПА центрове, открит и закрит басейн, фитнес зала, козметичен и разкрасителен център, множество интересни курсове и активности, кафе-ресторант и много други.

 

За разлика от обикновените хотели, чийто фокус е насочен към храна, сън и удобна локация, луксозните хотели са се превърнали в малки градове, предоставящи на едно място всичко необходимо за пълноценна отмора и отдих – на тялото и ума.

 

Комфорт, без компромиси

 

Още в момента, в който прекрачите прага на луксозния хотел разбирате, че всичко е насочено към това да се отпуснете максимално и да се насладите на момента. За това ще се погрижи любезен персонал, който ще ви помогне да се настаните и ще ви обсипе с гостоприемство и първокласно обслужване. На ваше разположение са релаксиращи СПА процедури и любими коктейли, които ще ви помогнат да се отърсите от ангажиментите и просто да си почивате.

 

Първокласна локация

 

Изборът на луксозен хотел означава топ локация. Винаги. Няма да се притеснявате, че любопитни съседи ще надничат към балкона ви или пък сънят ви ще бъде неприятно прекъснат от крясъци посред нощ. За да се нарече един хотел луксозен, то той трябва да представя на своите гости първокласен комфорт, удобно близо до ключови градски локации, но и същевременно да бъде разположен в тиха и спокойна среда.

 

Изживяване от най-висок клас, което си заслужава инвестицията

 

Луксозните хотели са така планирани, че да предоставят ценни моменти, които често надхвърлят стойността си. Получавате първокласно обслужване и абсолютно всички съвременни удобства, като високоскоростен безжичен интернет на територията на целия хотел, качествена храна и напитки и цял куп други удобства. Добре изживените мигове и спомените са най-безценното нещо, за това и инвестицията в луксозен хотел определено си заслужава.

 

Луксозни хотели Варна – Топ 3 неустоими предложения

 

Решили сте да заложите на луксозен хотел за вашата ваканция, но кой да бъде той? Почерпете идеи от нашите топ предложения във Варна, всяко от които предоставя многобройни възможности за пълноценна отмора.

 

Хотел Роял 1905 на площад „Буров“

 

Хотел Роял е един от най-старите хотели в Морската столица. Основан през 1905 година, той е запазен и до днес в автентичната си архитектура и спиращото дъха буржоазно обзавеждане, което дава възможност на всеки гост да се потопи в една изключително приятна атмосфера.

 

На ваше разположение в хотел Роял са 14 луксозни стаи, с различна големина и уединена конферентна зала, с комфортно обзавеждане и първокласни удобства. На територията му можете да се отпуснете максимално с професионални СПА процедури в Зоната за релакс, да се насладите на ароматни напитки и вкусни сладки изкушения, приготвени по оригинална рецепта в кафене „Буров“ срещу рецепцията на хотела и да релаксирате, далече от ежедневните си ангажименти.

 

Хотел Роял 1905 се отличава със силен характер, който го превръща в идеален избор за бизнес гости и пътуващи, които не просто търсят хотел за нощувка, а незабравимо изживяване и пълноценна емоция.

 

Гранд хотел Лондон, Гръцки квартал

 

Сред отличителните хотели в град Варна се нарежда и Гранд хотел Лондон, разположен в центъра на Гръцкия квартал на Варна – локация, с огромно струпване на шопинг центрове, заведения и удобства. Луксозният хотел предоставя на всеки пристъпил прага му пълен набор от първокласни удобства, което го превръщат в подходящ избор за бизнес гости и туристи, избрали да се отдадат на комфорт и пълноценни изживявания.

 

Rosslyn Dimyat хотел

 

Минавайки по центъра на Варна няма как да пропуснете забележителната сграда на луксозен хотел Rosslyn Dimyat, извисяваща се на бул. „Княз Борис I“ 111. Това място съчетава модерен стил и лукс, които ще направят ваканцията ви незабравима. Подходящ за вакантуващи и бизнес гости, хотел Rosslyn Dimyat разполага с 95 първокласно обзаведени стаи, обширен лоби бар, няколко конферентни зали и бална зала, подходяща за провеждане на различни събития и тържества.

 

Избрахте ли хотел за вашата ваканция? Още интересни предложения ще откриете тук.