ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Хотел Роял Ви предоставя възможността да се потопите в едно истинско ренесансово изживяване, докато пълноценно се наслаждавате на своята почивка, заобградени от множество съвременни удобства.

 

За Вас сме подготвили:

 

Кафе сладкарница

 

Хотел Роял и Кафене “Буров” посреща своите гости всеки ден със специално приготвени за вас ароматно турско и варненско кафе, пресни италиански торти, френски кроасани, брънч меню, селекция вина и изискани коктейли.  Виж повече

 

Конферентна зала

 

С поводи или без поводи, за специални събирания или важни бизнес срещи, в хотел Роял можете да се усамотите по всяко време в голяма конферентна зала, предоставяща високо ниво на обслужване, удобство и уединеност от останалата част на хотела. Виж повече.

 

Луксозни стаи

 

За вашата почивка хотел Роял предоставя 14 двойни стаи, делящи се на 3 вида според своето обзавеждане и размери. Първото, което ще ви направи впечатление е луксозната мебелировка в ренесансов стил с нотки на стил барок. Всяка една стая в хотела предоставя пълен пакет от съвременни удобства, сред които:

  • Централна гледка;
  • Сейф по желание срещу доплащане от 5 лв. на ден;
  • Телефон с директна връзка към рецепцията;

 

Платен паркинг – 20лв/ден

 

Хотел Роял разполага с VIP паркоместа, разположени отпред и отстрани на сградата, допълнителни 2 гаража и отделен открит паркинг, специално предназначен за гости;

 

Уютна и стилна рецепция, работеща 24/7

 

Желаете да направите своята резервация на място или имате нужда от съдействие? На Ваше разположение е рецепцията на хотел Роял, където ви очаква изключително отзивчив персонал, готов да отговори на всеки Ваш въпрос.

АДРЕС

Хан Омуртаг 11

ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР

+359895464567

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

hotelroyal1905@gmail.com

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

  Име :


  Електронна поща :


  Съобщение :


  ПЛАЩАНЕ НА МЯСТО

  РЕЗЕРВАЦИЯ ПРИ ЗАПИТВАНЕ

  ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

  ПРИЕМАМЕ ДЕБИТНИ КАРТИ

  Call Now