ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Свободни стаи във Варна – Лукс на топ цени

Hotel Royal

15 март 2022

Няма коментари

Луксозен хотел Роял Варна предоставя на своите гости възможността да се потопят в една изцяло различна атмосфера, изпълнена със сладострастен мирис на вкусни изкушения, топла релаксираща сауна и уютни стаи, обзаведени стилно с френски мебели.

 

Луксозен хотел Роял предлага на всички гости на град Варна възможност за избор от 14 на брой стаи с различна големина – Стандарт, Лукс и Делукс. Всяка една от тях е оборудвана с всички съвременни удобства, необходими за приятна нощувка, допълвани с приятен изглед към града, който се разкрива от всяка една стая.

 

Хотел Роял определено не е подходящ за всеки – той е за отбрани. За хора, готови да се отпуснат максимално и да се насладят на напълно заслужена почивка след месеци работа и напрегнато ежедневие. За семейства, които са ценители на луксозното обзавеждане и микса от съвременни удобства. За шефове на компании, за които е важно организирането на сплотяващи екипа събития и провеждането на важни срещи в уединена обстановка, наситена с предразполагащ ренесансов стил.

 

Всеки един гост на луксозен хотел Роял може да усети над 115 годишната история, лъхаща от стените на внушителната сграда, съвсем наскоро реновирана и запазила първоначалния си облик. Освен пълен релакс, хотелът е разположен на ключова локация – площад Буров в старата част на град Варна. Това е мястото с най-голямо насищане на множество културни, исторически и съвременни забележителности и кътчета за отдих, които ще направят почивката ви пълноценна и изпълнена с интересни местности, за които после ще разказвате с вълнение.

 

Резервирайте днес своята луксозна стая в хотел Роял и се насладете на комфортна и уютна атмосфера във френски ренесансов стил на топ цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.