РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Семеен хотел Виктория Варна

Семеен хотел Виктория Варна предоставя отлично съчетание между стил и комфорт

 

Семеен хотел Виктория се намира в центъра на град Варна, в непосредствена близост до институции, административни сгради, търговски обекти, атракции и забележителности. Разположен е в тиха улица, гарантираща на всеки гост пълноценна отмора.

Хотелът е подходящ избор както за семейства, така и за бизнес клиенти, поради удобната си локация. Той е чист, спретнат и стилно обзаведен с 3 вида стаи, разполагащи с всички съвременни удобства, необходими за пълноценна почивка.

 

Привилегии:

 

Удобната локация превръща хотел Виктория в подходящ избор за предприемачи, пътуващи по работа, семейства, приятели и чужденци. Основната привилегия на хотела е, че предоставя възможност за пълноценна почивка, далече от градския глъч. Непосредствено пред хотела има фитнес, в който по всяко време можете да изпуснете парата след своето пътуване.

 

Хотелът разполага с:

 

3 вида стаи за гости – единична (бюджетна), двойна и лукс с балкон. Всички стаи са съвременно и стилно обзаведени, с удобни матраци и възглавници. Разполагате с безплатен безжичен интернет на ваше разположение, бюро, телевизор с плосък екран и телефон. В пределите на хотела има уютно обзаведен бар, с лятна градина.

 

В близост до:

 

  • Фитнес център Динамик;
  • Центъра на град Варна;
  • Банки и застрахователни дружества;
  • Офиси на фирми и институции;
  • Търговски обекти;
  • Ключови пътни артерии;

Подходящ за:

 

Семейна почивка, градски туризъм, отдих, бизнес пътувания, корпоративни срещи.

 

Категория:

 

☆☆☆