РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Семеен хотел Дукеса Варна

Из зеленината и приятния морски бриз на Морската градина е разположен семеен хотел Дукеса – спретнато и уютно място, подходящо за отдих, летни ваканции и бизнес срещи. Въпреки уединеното си разположение, хотел Дукеса е само на няколко метра от топ локациите в центъра на Варна, включително важни административни сгради и офиси, търговски и шопинг центрове, спортни съоръжения и фитнеси, заведения, ресторанти, кафенета, пешеходни зони и различни интригуващи забележителности.

 

Привилегии:

 

Семеен хотел Дукеса предоставя на всеки гост комуникативна локация, в близост до центъра на Морската столица и само на няколко крачки от плажа. Сградата на хотела е със красива архитектура, построена през 30-те години на миналия век по време на един от най-големите икономически разцвети на страната. През 2014г. хотел Дукеса бе изцяло реновиран и съвременно обзаведен, запазвайки чара на времето и готов да ви предложи съвременни удобства и приятна атмосфера.

 

Хотелът разполага с:

 

Общо 13 стилно обзаведени стаи, 2 бюджетни, 6 стандартни, 2 фамилни, 2 с морска гледка и мансарда. В цената на настаняването е включена и вкусна първокласна закуска, която през летния сезон ще ви бъде сервирана в лятната градина на хотела.

Хотел Дукеса разполага с охраняем паркинг за гости и частен Декинг, подходящ за провеждане на специални поводи, празненства и корпоративни срещи, обучения, лекции и семинари.

 

В близост до:

 

  • Морската градина и плажа;
  • Центъра на град Варна, ключови пътни артерии, административни сгради и офиси, магазини и шопинг центрове, ресторанти, кафенета, нощни клубове;
  • Културно-историческите забележителности на Варна и атракциони;
  • Места за отдих и разходки;

 

Подходящ за:

 

Семейни ваканции, летни почивки, целосезонни ваканции, почивка за двама, лечебен и зелен туризъм, шопинг туризъм, командировки, бизнес срещи и организация на поводи и корпоративни събирания.

 

Категория:

 

☆☆☆