РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Нощувки във Варна
Топ локация и стил

Чудите ли се кой хотел да изберете за отдих, докато сте на гости в Морската столица? Сега ще ви помогнем да изберете подходящия.

 

По възможност заложете на хотел с топ локация, разположен в непосредствена близост до ключовите артерии в града. В зависимост от предназначението на Вашето пътуване – отдих, забавление или бизнес пътешествие, е добре да съобразите и забележителностите в близост. Това ще ви помогне да организирате времето си по-добре и да се разходите из едни от най-красивите дестинации на град Варна, без да се налага да пътувате много.

 

Нашето предложение за луксозен семеен хотел, подходящ за нощувки и отдих във Варна е хотел Роял, помещаващ се в реновирана сграда в стил френски сецесион. Луксозен Хотел Роял е разположен в центъра на стара Варна – площад Буров. Само на метри от него се намира огромно разнообразие от исторически и културни забележителности, подходящи места за отдих и вълнуващи атракциони, които определено ще се харесат на децата и тези от вас, с нестихващ дух за приключения. Хотелът предоставя общо 14 на брой луксозно обзаведени стаи, разделени в 3 вида според размерите си.

 

Хотел Роял се отличава с безкомпромисен стил и предоставя на своите гости топ локация, предоставяща улеснен достъп до множество интересни забележителности и всяка част от град Варна. В пределите му можете да се насладите на уютна атмосфера, луксозно антично обзавеждане, вкусни изкушения от кафе-сладкарница „Буров“, съвременни СПА удобства, приятна музика и още много други привилегии, с които ще имате възможността да се отпуснете и да релаксиране по време на почивката си.

 

Луксозен хотел Роял е отличен избор за провеждане на тиймбилдинги и междуфирмени събирания. За целта е предназначена голяма и напълно уединена конферентна зала, с отделно обслужване на Ваше разположение.

 

Изберете Перлата в короната на Морската столица, изберете хотел Роял за своята нощувка!