РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Сорбона Варна

Хотел Сорбона – Отлична локация, привилегии и добри цени

 

Само на 2 км разстояние от идеалния център на град Варна и плажа се намира хотел Сорбона, стилно място подходящо за соло нощувки, семейни ваканции, отдих и командировки. Това, което отличава Сорбона от останалите конкуренти е отличното съотношение между цена-качество и привилегиите, които предоставя на всеки гост.

Въпреки, че хотел Сорбона е еднозвезден хотел, тук обслужването и уюта са на нивото на тризвезден – приятна атмосфера, чисти стаи и съвременни удобства, които ще направят престоя ви пълноценен.

 

Привилегии:

 

На територията на хотел Сорбона има изграден фитнес и сауна, които могат да се използват безплатно от гостите. Стаите на хотела са снабдени с климатик, телевизор, безплатен интернет и телефон, както и самостоятелен санитарен възел с баня. Въпреки удобната си локация, хотелът е разположен в тиха уличка и предоставя възможност за отдих и спокойствие в центъра на оживения град.

 

Хотелът разполага с:

 

Двойни стаи с едно легло, двойни стаи с по две отделни легла и фамилни стаи (тройни) с балкон и гледка към града. Към хотела има ресторант, който предлага възможност за поръчка на храна по стаите, както и билярдна зала за разпускане. На територията на целия хотел има бърз безжичен интернет.

 

В близост до:

 

  • Центъра на град Варна;
  • Плажа;
  • Административни офиси и институции;
  • Шопинг центрове и търговски обекти;
  • Места за отдих и развлечение – културни и исторически забележителности, атракциони, Морската градина;
  • Летище Варна;
  • Курорта „Златни пясъци“;

 

Подходящ за:

 

Отдих, почивка, лечебен и релаксиращ туризъм, семейна почивка, соло туризъм, командировки, бизнес срещи.

 

Категория: