РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Реверанс Варна

Бутиков хотел Реверанс се намира в центъра на град Варна и привлича вниманието на туристи от цялата страна и чужбина с модерно и комфортно обзавеждане и първокласно обслужване. Приятната атмосфера в хотела е гарантирана и допълвана от множество привилегии, които са на ваше разположение денонощно.

 

Привилегии:

 

Хотел Реверанс е разположен в самото сърце на Варна – само на няколко преки от централния вход на Морската градина и централната пешеходна зона. В непосредствена близост е до ключови административни сгради, офиси на институции, търговски обекти, шопинг центрове, заведения и популярни културно-исторически забележителности и атракциони. Луксозното бутиково обзавеждане на територията на целия хотел създава приятна и уютна атмосфера за пълноценна отмора в самия център на град Варна.

 

Хотелът разполага с:

 

Двойни стаи, студио, малък апартамент с тераса, стандартен апартамент и мезонет. Всички те са приятно обзаведени със стил и разполагат със собствен санитарен възел, климатик, телевизор, безплатен интернет, маса и столове, както и двойни и единични легла.

В хотел Реверанс има също Релакс зона, включваща джакузи, сауна и парна баня. Отделно хотелските услуги за гости включват денонощна рецепция, възможност за повикване на такси или кола под наем, консиерж услуги, пране, гладене и химически услуги.

На своите корпоративни клиенти, хотел Реверанс предоставя и бизнес услуги.

 

В близост до:

 

  • Идеалния център на Варна;
  • Морската градина и плажа;
  • Административни сгради, офиси и институции;
  • Шопинг центрове и централната пешеходна зона;
  • Популярни забележителности и атракции;
  • Заведения, ресторанти, кафенета и нощни клубове;

 

Подходящ за:

Почивка за двама, семейни ваканции, соло туризъм, арт туризъм, лятна почивка, бизнес пътувания, командировки и срещи.

Категория:

☆☆☆