РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Приморски Варна

Модерен хотел Приморски е съвременно архитектурно творение, съчетаващо градски стил, с приятна и отморяваща атмосфера, така необходима за всяка ваканция. Всяка стая се отличава със стилно съвременно обзавеждане и лукс. Хотел Приморски е разположен на ключова локация в близост до множество морски атракции, ресторанти и заведения, както и до уелнес и СПА център Aquahouse Thermal & Beach, разположен в центъра на курорта Св. Св. Константин и Елена.

Мястото е изключително подходящо за летни ваканции и балнеолечебен туризъм и не случайно привлича множество туристи от страната и чужбина. Удобната локация, в центъра на курорта Св. Св. Константин и Елена съчетава чист въздух, природа, плаж и минерални извори, превръщайки го в подходящо място за всеки, желаещ да си подари няколко мига спокойствие и релакс.

 

Привилегии:

 

Хотел Приморски разполага с множество стаи, подходящи за всеки според индивидуалните нужди. Всяка от стаите разполага с климатик, собствен санитарен възел, телевизор, безжичен интернет и минибар. На територията на хотела е разположен и едноименен търговски център, с голямо разнообразие от магазини.

 

Хотелът разполага със:

 

57 съвременно обзаведени стаи, отговарящи на индивидуалните нужди на всеки. В хотел Приморски можете да си наемете двойна стая, студио, средно голям или голям апартамент. Само на няколко крачки от хотела се намира уелнес и спа център за възстановяване, отмора и пълноценен релакс, който ще превърне почивката ви в незабравимо и презареждащо преживяване.

 

В близост до:

 

  • Екопарк Варна;
  • Манастир Св. Св. Константин и Елена;
  • Уелнес и СПА център Aquahouse Thermal & Beach;
  • Тенис кортове;
  • Ресторанти;
  • Места за отдих и разходки;

 

Подходящ за:

 

Летни ваканции, почивка за двама, шопинг туризъм, лечебен и спортен туризъм, командировки и бизнес пътувания.

 

Категория:

 

☆☆☆