РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Плаза Варна

Хотел Плаза – Когато търсите най-добрия бизнес хотел във Варна

 

Разположен в най-оживения булевард в Морската столица – Сливница 10, хотел Плаза предоставя всичко необходимо за всяко пълноценно бизнес пътуване. Още с прекрачването на прага на хотела ще усетите приятно чувство за уют и комфорт, което ви заобикаля. То се дължи от части на модерното обзавеждане и съвременния стил, също така и на приветливото отношение от персонала, който винаги е усмихнат.

Хотел Плаза е сред целогодишно работещите хотели на град Варна и макар насочеността му да е основно за корпоративни клиенти, тук можете да изкарате страхотна и спокойна ваканция.

 

Привилегии:

 

Едно от основните предимства на бизнес хотел Плаза е отличната локация, разположена в самия център на Варна. Това означава, че сте в непосредствена близост до всички важни институции, което го прави изключително подходящ за бизнес пътешествия. Въпреки топ локацията си, хотел Плаза предоставя на гостите тиха атмосфера, лишена от типичния градски шум, като също така е в близост до най-добрите места за разходки и отдих – Крайморски парк и централния плаж.

 

Хотелът разполага с:

 

VIP апартамент, 6 икономични, 7 стандартни и 14 лукс студийни стаи за своите гости. Всяка една от тях е оборудвана с луксозни меки мебели от естествена кожа, обширни легла, голяма баня с вана, климатик, мини бар, телевизор, безплатен безжичен интернет и телефон. За своите бизнес гости, хотел Плаза осигурява нова конферентна зала, с капацитет до 50 места, мултимедия и всички удобства. Тя е подходяща за организирането на малки и големи бизнес срещи, провеждане на обучения, семинари и лекции.

Можете да се възползвате от цялостни пакети с настаняване и включено изхранване на гостите. Непосредствено до хотел Плаза има предвидени открити паркоместа.

 

В близост до:

 

  • Централната пешеходна зона;
  • Фестивалния и конгресния център на Варна;
  • Община Варна;
  • Варненска ЖП гара;
  • Летище Варна;
  • Места за отдих и развлечение – Крайморски парк, Варненския централен плаж, търговски центрове, ресторанти и нощни заведения;
  • Забележителности – Варненския аквариум, Римски терми, Фонтана;

 

Подходящ за:

 

Бизнес пътувания, организиране на бизнес срещи и тиймбилдинги, провеждане на обучения, лекции и семинари. Комфортна и спокойна почивка.

 

Категория:

 

☆☆