РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Персей Варна

Изберете морския бриз, природата и спокойствието на хотел Персей Варна

 

Парк-хотел Персей е гушен в самия център на Морската градина и заобиколен от зеленина, поклащана леко от приятен морски бриз. Атмосферата тук е спокойна, перфектна и освежаваща през цялата година, за това и мястото е популярен избор сред голямо разнообразие от гости – семейства с деца, приятели, възлюбени, както и видни представители на бизнес средите.

Това, което отличава Персей е огромния му капацитет и множеството удобства, които предоставя точно на самия морски бряг. Не случайно тук се организират множество събирания и тържества от всякакъв тип – балове, рождени дни, фирмени и семейни партита, официални и романтични срещи, както и пищни сватби. Специално на младоженците, хотел Персей винаги прави незабравим подарък: безплатна стая за първата брачна нощ.

 

Предимства:

 

Разположен до морето, хотел Персей предоставя чудесна възможност за спортен и лечебен туризъм и отмора сред красива природа. Изключително рядко е да си намерите зелен хотел, който да предостави едновременно тиха и спокойна атмосфера, близо до природата, както и удобна локация в самия център на град Варна. Парк-хотел Персей ще ви предостави и двете, заедно с множество изненадващо добри привилегии.

 

Хотелът разполага с:

 

8 единични и 67 двойни стаи, 17 мезонета и 9 апартамента. Общо това прави 236 легла на територията на хотела. Всяка от стаите е със страхотна гледка към парка и морето, модерно обзавеждане, голяма баня с душ кабина, телевизор, безплатен интернет, климатик и телефон. Хотел Персей предоставя общо 4 мултимедийно оборудвани конферентни зали за бизнес гости, просторен ресторант със 150 места и изключително вкусна кухня, летен бар и открит басейн

На територията на хотела има голям охраняем паркинг с денонощно видеонаблюдение.

 

В близост до:

 

  • Морето, плажа, природата и спокойствието;
  • Ключови пътни артерии;
  • Търговски обекти;
  • Ресторант „Св. Никола“;

Подходящ за:

 

Семейни почивки и ваканции, романтични срещи, лечебен и спортен туризъм, организиране на незабравими събития, бизнес пътувания, провеждане на корпоративни събития, тиймбилдинги, междуфирмени партита, лекции и обучения.

 

Категория:

 

☆☆☆