РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Перфект Варна

Хотел Перфект – 

Стил, елегантност и спокойствие в самия център на Варна

 

Хотел Перфект е идеалния избор за тези от вас, които търсят комфорт, тишина и уют за своята почивка или бизнес престой. Заобиколен със зеленина и сгушен на тиха уличка, в самия център на град Варна, хотелът предоставя всички предимства на идеалната локация. Обзавеждането в пределите на хотела е стилно, без крещящи мотиви, единствено спокойствие и уют, които ще ви накарат да се почувствате като у дома си.

 

Привилегии:

 

Комфортът е основната привилегия на хотел Перфект. Ако си търсите уютно място за пълноценна и спокойна отмора на края на деня, това е вашия избор. Въпреки тишината, само на няколко крачки живота кипи в самия център на Варна. Хотел Перфект е разположен в непосредствена близост до множество институции, търговски обекти, пешеходни зони, картинни галерии, барове, ресторанти и нощни клубове, които ще ви предоставят възможност да запълните по най-добрия начин свободното си време.

Хотел Перфект е удобен избор за бизнес пътувания, тъй като е разположен до множество банки, кантори, офиси на недвижими имоти, нотариуси, както и до община Варна. В непосредствена близост има и конферентни зали, подходящи за организирането на корпоративни събирания, тиймбилдинги и обучения.

 

Хотелът разполага с:

 

3 вида стаи – единични, двойни и апартамент, всяка от които е стилно обзаведена и с модерни удобства, сред които безплатен безжичен интернет, телевизор, климатик и телефон. В апартамента на ваше разположение има и минибар.

На територията на хотел Перфект може да се отпуснете в модерен Лоби бар – подходящо място за уединение с чаша ароматно кафе, както и делова бизнес среща.

 

В близост до:

 

  • Морската градина;
  • Варненският плаж;
  • Различни институции;
  • Търговски центрове;
  • Централна пешеходна зона;
  • Казино;
  • Кафенета, ресторанти и нощни клубове;

 

Подходящ за:

 

Семейна почивка, романтична ваканция, бизнес пътувания.

 

Категория:

 

☆☆☆