РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Паралакс Варна

Хотел Паралакс е подходящ избор за пътешественици, търсещи индивидуалност и стил. Този хотел определено не разочарова. Разположен на главния път за курорта Албена и с изглед към разкошния (особено нощем) Варненски залив, той е идеалното място за почивка и командировки, също така и за специални поводи, с предварителна заявка.

Сградата е построена през 1997г., а през 2005г., хотелът е разширен с още едно крило, увеличавайки броя на стаите и апартаментите поради засиления интерес. През 2011 година хотел Паралакс е цялостно реновиран и проектиран с тематични стаи, създаващи изключително стилна и приятна атмосфера за пълноценна отмора.

 

Привилегии:

 

Това, което отличава хотел Паралакс е индивидуалността, която е видима още отвън на самата сграда. Всяка една от модерно обзаведените стаи е способна да ви накара да ахнете, приятно изненадани от специфичната атмосфера и тематичното обзавеждане. Всяка една от стаите в хотел Паралакс разполага с климатик, телевизор и безжичен интернет, телефон, минибар, стерео уредба, термокана и електронен кантар.

 

Хотелът разполага със:

 

15 двойни, 8 специални стаи и 4 апартамента, снабдени с джакузи. На всеки един гост на хотел Паралакс е на разположение безплатен охраняем паркинг и парти зала, със собствена кухня, подходяща за корпоративни и частни партита и тържества.

 

В близост до:

 

  • Курорта Албена;
  • На 1 км разстояние от магазин Билла;
  • На 3 километра от общината и спортната зала;
  • На 5км от идеалния център на град Варна;

 

Подходящ за:

 

Летни почивки, семейни ваканции, соло туризъм, почивка за двама, командировки, частни тържества, бизнес партита и други.

 

Категория:

 

☆☆