РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Палитра Варна

Хотел Палитра – Уютно и бюджетно решение за нощувки в центъра на Варна

 

В централната част на град Варна се намира хотел Палитра – модерно място, подходящо за семейна почивка и бизнес пътувания. Удобната локация и приемливите цени, спрямо предоставените услуги са това, което кара все повече корпоративни клиенти, гости и чуждестранни туристи да избират хотел Палитра за техния престой.

 

Предимства:

 

Хотел Палитра е разположен в самия център на Морската столица, в близост до редица административни сгради, офиси, институции, магазини и места за отдих. Отличната му свързаност с главните пътни артерии на града го правят удобен избор, както за туристи, така и за бизнес клиенти.

 

Хотелът разполага с:

 

Единични, двойни и фамилни стаи, които включват стилно обзавеждане и всички необходими удобства за приятен престой. Това, което отличава хотел Палитра са именно офертите, които са няколко пъти по-изгодни в сравнение с други хотели, което го прави в особено подходящ избор за командировки и семейни почивки през летния сезон. По избор се предоставя и закуска.

В хотел Палитра има лоби бар за гости на хотела, изграден терминал за самонастаняване по всяко време на денонощието, без да изчаквате рецепционист, сейф, пране и химическо чистене.

Ако търсите бюджетен, но чист и спретнат хотел, с отлично обслужване, удобства и централна локация, то хотел Палитра е вашия избор. Той се отличава с отлично съотношение между цена и качество.

 

В близост до:

 

  • Централната пешеходна зона;
  • Офиси на административни институции;
  • Търговски центрове;
  • Зони за отдих;
  • Атракции и забележителности;

 

Подходящ за:

 

Семейна почивка, отдих, шопинг туризъм, командировки, бизнес пътувания.

 

Категория:

 

☆☆☆