РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Мусала Варна

Насладете се на приятелска атмосфера в хотел Мусала Варна

 

Разположен в центъра на Гръцкия квартал във Варна, хотел Мусала предоставя ново поколение хотелиерски услуги. Стаите са слънчеви и с разкошна гледка към града и централната пешеходна зона. Климатизирани са добре, за повече комфорт особено през горещите летни дни и разполагат с удобни нови матраци и възглавници.

Хотел Мусала е подходящ избор за взискателни хора, които търсят не чак толкова изискан, но задължително модерен, чист и спретнат хотел за своето пътешествие.

 

Привилегии:

 

Определено няма да ви е скучно в района. Хотел Мусала е разположен в центъра на град Варна, където има най-голямо струпване на забележителности и атракции, както и в близост до най-големите търговски обекти, шопинг центрове, ресторанти, кафенета и нощни заведения. Ако пътувате по работа и искате да отхвърлите някой и друг ангажимент, то можете да го направите с лекота, благодарение на удобната локация, в близост до ключови административни сгради и офиси на институции. Но, ако сте тук за да релаксирате и да си отдъхнете, следващите редове определено ще ви се харесат: Плажът е само на 5 минути път от хотела, където се намира и Морската градина, в която можете да се разходите, да подишате чист въздух, да се насладите на зеленината или пък да се впуснете в приключенията по морския бряг.

 

Хотелът разполага с:

 

Голямо разнообразие от стаи, включително двойни стаи, отделни детски стаи за момчета и момичета с двуетажни легла, апартамент със собствена кухня и други. Голяма част от стаите са снабдени със телевизор, високоскоростен интернет и собствен санитарен възел.

Хотел Мусала е наясно какво се очакват гостите и е готов да го представи. След дългото си пътуване просто ви се приисква да отморите с чаша бира или друго любимо питие и да си побъбрите с приятели. Можете да го направите в бара на хотела, който разполага и с лятна градина, подходяща за срещи на открито.

 

В близост до:

 

  • Центъра на град Варна;
  • Морската градина и плажа;
  • Исторически забележителности;
  • Търговски центрове;
  • Ресторанти, кафенета и нощни клубове;
  • Атракциони;
  • Централна ЖП гара и пристанището, които са на 10 минути път пеша;
  • Административни институции и офиси;
  • Ключови пътни артерии;
  • В близост до летище Варна;

 

Подходящ за:

 

Соло туристи, семейства, шопинг и градски туризъм, романтични ваканции, командировки и бизнес пътувания.

 

Категория:

 

☆☆