РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Хоризонт Златни пясъци

Хотел Хоризонт Златни пясъци – Почивка до самия морски бряг

 

Съвременно място за отмора, отдих и забавления е хотел Хоризонт, разположен сърцето на к.к. Златни пясъци. Мястото е подходящ избор за летния сезон, когато тук слънцето е в изобилие и настроението е на макс.

Хотел Хоризонт е предпочитан избор предимно за млади хора и семейства. Не рядко в пределите му отсядат цели колективи, танцови състави, спортисти, актьорски трупи и други. Разбира се, това не е случайно. Идеалната локация, в непосредствена близост до плажа, както и до множеството ресторанти, барове, атракции и нощни заведения също си казва твърдо думата.

 

Привилегии:

 

Хотел Хоризонт се намира на 18 км от центъра на град Варна и само на 300 метра от плажната ивица на Златни пясъци. Освен купища плажни забавления, хотелът обещава на своите гости да не скучаят с множество удобства, които ще направят лятната почивка незабравима и изключително приятна.

 

Хотелът разполага с:

 

Единични, двойни, тройни и фамилни стаи, като всяка една от тях е снабдена с балкон и красива гледка към морето или парка на хотела, собствен санитарен възел и баня с душ. Голяма част от стаите са снабдени и с климатик. На територията на хотела има още ресторант с бюфет, балетна зала, пиано зала, обособен пункт за обмяна на валути, открит плувен басейн, дневен бар, изградена са площадка за плажен волейбол, детска площадка, както и маса за тенис.

 

В близост до:

 

  • На 300 метра от плажа;
  • Множество заведения, ресторанти и нощни клубове;
  • В близост до ключова пътна артерия;
  • На 18 км. от центъра на град Варна;

 

Подходящ за:

 

Хотел Хоризонт разполага с необходимите съоръжения и удобства, които го е подходящ избор за семейства с деца, ученици, студенти и младежки групи.

 

Категория:

 

☆☆