РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Хюго Варна

Само на няколко минути път от Морската градина е разположен стилен съвременен хотел, в който ще можете да изкарате незабравима ваканция. Хотел Хюго се намира в сърцето на град Варна и предоставя на своите гости удобна локация в близост до Морската градина, топ забележителностите на Варна, административни сгради и офиси за тези, които са дошли по работа, както и огромно разнообразие от търговски центрове и магазини, разположени по централната пешеходна зона.

 

Привилегии:

 

Освен изключително удобна локация в самия идеален център на Варна, хотел Хюго предоставя на своите гости възможността да се потопят в приятна и стилна атмосфера, модерен интериор и обзавеждане във всяка стая, както и множество съвременни удобства, които ще направят престоя ви още по-приятен. Основната мисия на хотела е да предостави уют и спокойствие, точно това означава и скандинавското му име, което носи от 2018 година насам.

Въпреки, че е разположен в самото сърце на Варна, хотел Хюго ще ви предостави възможност за тиха и спокойна почивка, защото се намира в тиха малка уличка.

 

Хотелът разполага с:

 

15 реновирани стаи за гости – 3 бюджетни, 7 стандартни, 2 студиа, 2 луксозни и фамилна стая. Всяка една от стаите е с луксозно обзавеждане в скандинавски стил, който се отличава с изчистени елементи, пресъздаващи приятна атмосфера за отдих и почивка. В хотел Хюго се сервира първокласна закуска на блок маса, както и вкусни ястия, сладкиши и ароматно кафе.

Хотелът разполага с добре оборудвана конферентна зала с капацитет от 12 места, както и безплатен подземен паркинг в непосредствена близост за гостите.

 

В близост до:

 

  • Морска градина и множеството атракции, разположени в нея;
  • Идеалния център на Варна – в близост до пешеходната зона, административни сгради, търговски центрове, исторически и културни забележителности, арт центрове и галерии, музеи, театри, места за разходки и отдих, ресторанти, кафенета и нощни клубове;
  • Ключови пътни артерии, водещи до всички входно-изходни точки на Варна, както и до едни от най-известните курорти в близост – Златни пясъци и Св. Св. Константин и Елена;

 

Подходящ за:

Бизнес пътувания и командировки, летни ваканции с приятели и семейство, соло туризъм, шопинг туризъм, бизнес срещи.

Категория:

☆☆☆