РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Голдън Тюлип Варна

В самия идеален център на град Варна се намира четиризвезден хотел Голдън Тюлип – елегантно място за почивка и бизнес пътувания. Въпреки елегантността си отвън и отвътре, хотелът предразполага своите гости с изключително приятна атмосфера, гарантираща пълноценна отмора и множество съвременни удобства.

Хотел Голдън Тюлип се отличава с перфектна локация, разположен в близост до множество административни сгради и офиси на институции, които се намират само на броени минути път пеша.

Привилегии:

 

Хотел Голдън Тюлип е цялостно реновиран през 2018г и се откроява със съвременен стил и дизайн, които приканват всеки гост. Мястото е подходящо за организиране на корпоративни събития, като бизнес срещи, семинари, тиймбилдинги, лекции, обучения и т.н. Не рядко тук се провеждат и фирмени партита, както и събирания по специални поводи и празненства.

На територията на целия хотел има безплатен wi fi.

Хотелът разполага с:

 

Общо 85 стаи, сред които стандартни, екзекютив и 5 апартамента. Стаите в хотел Голдън Тюлип са съвременно обзаведени и идеално климатизирани, с елементи на дърво, метал и топли цветове, подходящи за спални помещения. Разполагат със собствен санитарен възел, 2 единични и кинг сайз легло, бюро, диван, телевизор и телефон.

Голдън Тюлип предоставя удобства и привилегии на своите гости, като на територията на хотел има изграден фитнес, ресторант с лоби бар и бизнес център. Хотелът разполага и с приспособления за хора със специални нужди, охраняем паркинг и възможност за кола под наем.

 

В близост до:

 

  • Идеалния център на град Варна;
  • Държавната опера, Катедралата и Ритуалната зала;
  • Градската градина;
  • Търговски и шопинг центрове;
  • Ключови административни сгради и офиси;
  • Кафенета, ресторанти, нощни заведения и места за разходки и отдих;

 

Подходящ за:

 

Бизнес пътувания, командировки, корпоративни срещи, семинари и лекции, семейни ваканции, шопинг туризъм.

 

Категория:

 

☆☆☆☆