РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел-галерия Графит Варна

В самият център на Морската столица се извисява модерен и стилен хотел, съчетаващ ърбан архитектура, стилен интериор, уют и комфорт. Тук място за изключения няма, всичко е перфектно изпипано, така че да покрие съвременните изисквания и индивидуалните очаквания на всеки гост. 

Добре дошли в хотел-галерия Графит Варна!

 

Привилегии

 

Хотел Графит е индивидуално проектиран и всеки един от 4-те му етажа разполага с корено различна визия, обзавеждане и име. На територията на самият хотел има всичко необходимо за пълноценна и незабравима почивка – басейн, кардио фитнес и сауна, както и уютен кафе-бар, в който можете да похапнете нещо сладко, гарнирано със свеж коктейл, докато се наслаждавате на приятен разговор.

 

Хотелът разполага с:

 

Единични, двойни и студийни апартаменти, всички съвременно обзаведени и снабдени със собствен душ и вана, удобни легла, матраци и възглавници, голям телевизор, безплатен интернет, климатик, индивидуална кафе машина, контролиращо се осветление, сейф и специално пригоден за работа кът.

За своите бизнес гости, хотел Графит разполага с галерийна зала, в която редовно се правят изложби на талантливи съвременни художници и фотографи от страната и чужбина, както и с уединена и технологично оборудвана конферентна зала.

Хотел-галерия Графит предлага също така и организация на сватби.

 

В близост до:

 

  • Центъра на град Варна;
  • Община Варна и множество административни сгради и центрове;
  • Топ офиси и важни локации;
  • Археологическия музей;
  • Входа на Морската градина;
  • Ключови пътни артерии;
  • Търговски обекти, ресторанти, кафенета и нощни заведения;

 

Подходящ за:

 

Семейна почивка, ваканции за двама, соло туризъм, командировки, културен туризъм, организация на сватби или бизнес срещи.

 

Категория:

 

☆☆☆☆