РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Естрея Варна

Насред едно от най-богатите места на българското Черноморие – курорта Св. Св. Константин и Елена е разположен хотелски комплекс Естрея. Сгушен в уникална запазена и до днес природа и чист крайморски бриз, хотелът предоставя всички съвременни условия за пълноценна почивка и незабравим релакс.

Множеството привилегии, с които хотел Естрея се отличава го правят подходящ избор, както за почивки, така и за бизнес корпоративни събития. Насладете се на незабравима черноморска почивка в пределите на хотел Естрея.

 

Привилегии:

 

Хотелът разполага вътрешен и външен басейн, ресторанти и винарна, в която можете да дегустирате отлежали местни вина, със специфичен вкус. За своите корпоративни гости, хотел Естрея предоставя две големи конгресни зали с капацитет от 100 до 240 места и оборудвани с иновативно техническо обзавеждане. За комфорта на всеки от гостите е подсигурен кетъринг и кафе пауза в почивките.

 

Хотелът разполага със:

 

Единични и двойни стаи, както и апартаменти. Всички стаи и апартаменти в хотела са със собствен санитарен възел, климатизирани и разполагат с балкон, телевизор, интернет и стилно съвременно обзавеждане.

На територията на хотела е изградена Клиника по физикална и рехабилитационна медицина, в която се извършват редица възстановителни и релаксиращи процедури. Благодарение на топлите минерални извори, които се намират в района и уникалното съчетание между природа и чист морски въздух, мястото е изключително подходящо за възстановяваща терапия и лечение на различни заболявания, засягащи опорно-двигателния апарат и периферната нервна система.

В хотел Естрея можете да се насладите на маски за тяло, масажи, разкрасяващи козметични процедури, лечебни и възстановителни вани, СПА капсула и еднодневни релаксиращи програми по препоръка на терапевти.

 

В близост до:

 

  • Манастир Св. Св. Константин и Елена;
  • Минерални извори;
  • Клиника по физикална и рехабилитационна медицина към УМБАЛ „Св. Марина“ Варна;
  • Плажната ивица;
  • Множество крайморски ресторанти и заведения;

 

Подходящ за:

 

Балнеолечебен туризъм, почивка за двама, семейни ваканции, летни почивки, командировки, организация на тиймбилдинги, събрания, лекции и други корпоративни събития.

 

Категория:

 

☆☆☆☆