ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Хотел Елица Варна

Hotel Royal

15 март 2022

Няма коментари

Подходящ както за семейни ваканции и бизнес пътувания, така и за организиране на различни специални поводи, събития, рождени дни и конференции. Хотел Елица е идеалното местенце с хубава локация, чисти стаи, удобства и приятна атмосфера.

Разположен в тиха уличка из самия идеален център на град Варна, хотел Елица предоставя възможност за тиха и приятна почивка в центъра на събитията.

 

Привилегии:

 

Хотел Елица е добре оборудван с всички необходими съвременни удобства, сред които ресторант, фитнес, сауна джакузи и парна баня. Стаите са стилно обзаведени и големи, подходящи и за големи семейства. Хотелът привлича множество туристи всяка година не само с привилегиите си,  но и с приветливото отношение от страна на персонала.

 

Хотелът разполага със:

 

3 двойни стандартни стаи, 10 двойни комфорт и 6 студия. Всички стаи са отлично оборудвани със собствен санитарен възел, комфортни легла, телевизор и безжичен интернет, телефон, маса, стол, бюро, климатик и хладилник. На разположение на гостите са ресторант с превъзходна кухня, минибар, денонощна рецепция, фитнес, сауна, парна баня и лакониум.

Всички корпоративни гости на хотел Елица могат да използват уединената конферентна зала, подходяща за провеждане на бизнес срещи, митинги, конференции, обучения, семинари, тиймбилдинги и т.н.

 

В близост до:

 

 • Центъра на град Варна – множество административни сгради и офиси на ключови институции;
 • Пешеходна зона;
 • Търговски центрове и малки магазини;
 • Кафенета и ресторанти;
 • Катедралата;

 

Подходящ за:

 

Семейни ваканции, почивка за двама, спортен, лечебен и шопинг туризъм, бизнес пътувания и командировки, организиране на фирмени срещи, специални поводи и празненства.

 

Категория:

 

☆☆☆

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервирайте стая в Хотел Роял


ОЩЕ СЕГА

Направете запитване

  Име :


  Електронна поща :


  Съобщение :