РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Дионис Варна

Хотел Дионис – Перфектният хотел за почивки и командировки

 

Търсите си изгоден хотел за нощувки във Варна? Това е хотел Дионис. Разположен само на 200 метра разстояние от централните части на Варна и в непосредствена близост до множество важни институции, административни сгради и офиси, хотелът е подходящ избор за бизнес пътешественици.

От друга страна е само на 500 метра от варненската морска градина, което го превръща и в отличен избор за почивка от романтични двойки и семейства. Хотел Дионис предоставя всички удобства и то на достъпни цени.

 

Привилегии:

 

Вратите на хотел Дионис са целогодишно отворени за гости и посетители на Морската столица. Обзавеждането е стилно и модерно, като всяка стая е снабдена с климатик, самостоятелна баня с душ кабина или вана, телевизор и високоскоростен интернет, който се разпръсква на територията на целия хотел.

Пред хотела има обособен малък паркинг, който може да се използва безплатно от гостите.

 

Хотелът разполага с:

 

Единични, двойни и студийни стаи, като част от тях се предлагат с двойни или единични легла, както и с балкон. Голяма част от стаите са оборудвани с маса и столове, които могат да се използват и като бюро. Хотелът предлага ежедневно почистване и хигиенизиране на стаите.

 

В близост до:

 

  • Централните части на град Варна;
  • Морската градина;
  • Административни офиси, сгради и институции;
  • Кафенета, ресторанти, нощни клубове;
  • Търговски обекти и шопинг центрове;
  • ЖП гара Варна;

 

Подходящ за:

 

Бизнес пътуващи, семейства, двойки, соло туристи и отдих.

 

Категория:

 

☆☆☆