РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Детелина Варна

Хотел Детелина е разположен на склон, едновременно близко до центъра на събитията в един от най-прочутите български курорти – „Златни пясъци“ и същевременно достатъчно отдалечен от глъчката и шума на нощните заведения. Това го прави идеалното място за почивка и отдих от двойки, приятели, семейства и бизнес гости. Ако това вече ви е изкушило да дойдете тук на следващата си почивка, почакайте само да разберете за привилегиите, които хотелът предлага.

 

Привилегии:

 

Хотел Детелина Варна е разположен в центъра на к.к. „Златни пясъци“, само на 400 метра от плажната ивица, която е буквално на едно спускане по склона разстояние. Хотелът разполага със собствен зелен парк, съчетаващ изключителните качества на природата и предоставя всички съвременни удобства, необходими за пълноценен престой и почивка. Тук всеки открива забавление, независимо от възрастта, тъй като в самия хотел и около него има огромно разнообразие от атракции, сред които детски паркове, ресторанти, кафенета, нощни клубове и т.н.

 

Хотелът разполага с:

 

Двойни и тройни стаи, както и апартамент. Всички те са съвременно оборудвани със собствен санитарен възел, обширна баня, климатик, безплатни телевизия, интернет и телефон, легла с удобни матраци и страхотна гледка.

На територията на хотел Детелина има изграден парк-градина с басейн, подходящ както за деца, така и за възрастни. В зелените площи има шатри за почивка, както и съоръжения за развлечения и спорт, като фитнес уреди на открито, тенис на маса, волейболно игрище и детски кът с отделен детски басейн, люлки, пързалки, пясъчник и анимационни програми.

Корпоративните хотели на хотел Детелина могат да използват и добре оборудваната със съвременна техника конферентна зала, с възможност за организиране на кафе паузи, обеди, коктейл партита и официални вечери.

Хотел Детелина предоставя на своите гости още и безплатен паркинг, коли под наем, куриерски услуги, сейф, копирни услуги, румсървиз, отделна стая за багаж, пране и химическо чистене, както и безплатен wi-fi на територията на целия хотел, включително и на природния парк отвън.

 

В близост до:

 

  • Курорта Златни пясъци и плажа;
  • Ресторанти, кафенета и популярни нощни клубове;
  • Множество атракционни;
  • Природните и културни забележителности на град Варна;
  • Само на 18 км от центъра на града и офисите на административни сгради, институции и търговски центрове;

 

Подходящ за:

Летни почивки, семейни ваканции, почивка за двама, спортен, шопинг и лечебен туризъм, бизнес пътувания и корпоративни срещи, конференции, обучения и семинари.

Категория:

☆☆☆