РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Бриз 3 Варна

Хотел Бриз 3 е разположен на комуникативна локация, в близост едновременно до центъра на град Варна и на 200 метра от морския бряг. По тази причина не е случайно, че е популярен избор сред множество туристи, сред които семейства, приятели и бизнес пътуващи. Хотелът предлага на своите гости множество съвременни удобства, както и добри привилегии, за които сега предстои да кажем повече.

 

Привилегии:

 

Хотел Бриз 3 е на хвърлей разстояние от плажната ивица, до която можете да достигнете пеша. Разположен е само на 4 км разстояние и от центъра на града и ключови административни сгради, офиси на институции, търговски обекти и т.н. На територията на хотела има басейн, ресторант с лятна градина, спортно игрище и още много други удобства.

Хотел Бриз 3 Варна работи целогодишно.

 

Хотелът разполага с:

 

60 двойни стаи и отделна вила с 6 апартамента. Всички те са съвременно и комфортно обзаведени, с нови матраци, собствен санитарен възел, телефон, интернет, телевизор и климатик. На територията на хотел Бриз 3 има също така лоби бар и ресторант с изключително вкусна кухня и голям капацитет с до 200 места, открит басейн, лятна градина към ресторанта, спортно игрище, безплатен безжичен интернет в района на хотела и паркинг.

Бизнес гостите могат да се възползват от уединена конферентна зала, подходяща за провеждането на конференции, тиймбилдинги, съвещания, лекции, обучения, семинари и други.

 

В близост до:

 

  • Плажа;
  • Морската градина и популярни исторически и културни забележителности;
  • Места за отдих и разходки;
  • Ресторанти, кафенета и нощни заведения;
  • Ключови пътни артерии;
  • Центъра на град Варна;

Подходящ за:

 

Семейни ваканции, командировки, бизнес срещи, почивки за двама, летни ваканции, спортен и лечебен туризъм, развлечения и отдих.

 

Категория:

 

☆☆