РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Аква Варна

Хотел Аква е идеалния избор за организирането на всякакъв вид корпоративни събития в град Варна

 

Бизнес хотел Аква е разположен на ул. Девня 12 А, в центъра на град Варна и представлява модерна и изискана сграда, със стилно обзавеждане, подходящо за изключително подходяща за бизнес пътувания и организация на корпоративни събития. Благодарение на качествата и комфорта, който предоставя, хотелът се нарежда сред един от най-предпочитаните във Варна.

Въпреки изисканата си външност, хотел Аква е и идеалното място за лятна почивка, тъй като е разположен в близост до Южен плаж Варна и множество търговски обекти.

 

Привилегии:

 

Хотел Аква е идеалното място за организиране на лекции, семинари, конференции, малки или големи бизнес срещи. 6-те големи и уединени конферентни зали са подходящи за провеждането на мероприятия от всякакъв вид, като за целта предоставят приятна атмосфера и румсървиз на разположение.

Само на няколко крачки от хотел Аква можете да поплувате в открити топли минерални басейни, да се насладите на приятна разходка по Крайбрежната алея и Южния плаж, както и да посетите някои от множеството известни ресторанти и клубове, разположени на територията на Морска гара.

 

Хотелът разполага със:

 

Общо 78 стаи и президентски апартаменти, с модерно и удобно обзавеждане, безплатен кабелен и безжичен интернет, подземен и надземен охраняем паркинг,  с до 40 места, 6 големи конферентни зали с капацитет до 130 места, елегантен ресторант и стек бар, изключително подходящи за организирането на фирмени и специални събития и пакетни цени, с включена закуска и вечеря.

По всяко време можете да изпуснете парата в големия панорамен фитнес на хотела, а като бизнес гост можете да се възползвате от трансфер от /до летище Варна, което се намира на 8 км от хотел Аква.

 

В близост до:

 

  • Централната пешеходна алея;
  • Търговски центрове;
  • Плувен комплекс „Приморски“ на Южен плаж;
  • Морска гара;
  • Крайбрежната морска алея;
  • Южен градски плаж Варна;
  • Военноморския музей, Музея по история на медицината и Музей Стара Варна;
  • Множество атракции, ресторанти и нощни клубове.

 

Подходящ за:

 

Бизнес пътувания и организиране на всякакъв вид корпоративни мероприятия, празници и събирания, както и за спокойна семейна ваканция.

 

Категория:

 

☆☆☆☆