РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Хотел Адамо Варна

Ходел Адамо е класически хотел, който ще намерите срещу гребната база в Западна промишлена зона Варна – ключово разположение, осигуряващо бърз и лесен достъп до входно-изходните части на града, както и до множество административни сгради, офиси и интересни забележителности.

Освен удобна локация, хотел Адамо предлага на своите гости възможност за отмора в близост до природата и свежия чист въздух, далече от натовареното забързано ежедневие.

 

Привилегии:

 

Топ локация в близост до важни пътни артерии на град Варна, на няколко минути път от центъра и ключови исторически, природни и културни забележителности. Класическият хотел Адамо ще ви приветства с приятна атмосфера, стилно обзавеждане с традиционни мотиви и множество удобства, чиято цел е да направят престоя ви пълноценен, отпускащ и приятен.

 

Хотелът разполага с:

 

Единични, двойни, тройни стаи и студа. Всяка една от стаите е със стилно обзавеждане, удобни матраци, собствен санитарен възел, климатик и балкон. На ваше разположение е безплатен интернет във всяка стая и на територията на целия хотел, както и съвременен телевизор.

Хотел Адамо разполага още с ресторант, в който се приготвят различни традиционни ястия и ала карт закуска и е с капацитет до 44 места, денонощна рецепция, безплатен паркинг за гости, добре оборудвана фитнес зала, румсървиз обслужване по стаите, възможност за кола под наем, както и повикване на такси, туристически услуги и още много други привилегии.

 

В близост до:

 

  • ЖП гара;
  • Централна автогара;
  • Летище Варна;
  • Пристанището;
  • Ключови забележителности във Варна;
  • На 3 км от идеалния център на града;
  • В близост до хотела има бензиностанции, офис сгради, търговски центрове и други дестинации;

 

Подходящ за:

 

Летни ваканции, семейни почивки, почивки за двама, бизнес пътувания и командировки, спортен и шопинг туризъм, летен туризъм, бизнес срещи, корпоративни събития и организация на празненства.

 

Категория:

 

☆☆☆