РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Гранд Хотел Лондон Варна

Перфектна локация, удобни стаи и съвременни удобства – Гранд хотел Лондон е отличен избор за семейни пътешествия и корпоративни клиенти. Отличавайки се с над 100 годишна история и съвсем наскоро реновиран в оригиналния си вид, хотел Лондон е аристократичното бижу на град Варна. Тук, където времето е спряло ще имате неповторимата възможност да се насладите на първокласно обслужване и множество удобства, чиято цел е да направят престоя ви приятен и неповторим.

 

Привилегии:

 

Гранд хотел Лондон се намира в самото сърце на град Варна, отличавайки се с буржоазен стил, аристократично луксозно обзавеждане и приятна атмосфера. В непосредствена близост е до важни административни сгради, институции и офиси на фирми, както и до ключови пътни артерии, което прави хотела изключително подходящ за командировки и бизнес пътувания.

 

Хотелът разполага с:

 

4 вида стаи, сред които стандартна, студио, джуниър суит и делукс. Всички те са с луксозно старинно обзавеждане, запазило аристократичния дух на времето и съвременни удобства, включително телевизор, безплатен интернет, телефон, минибар, сейф, собствен санитарен възел и климатик. Голяма част от стаите са и с тераса, като имате възможност за избор на двойни или единични легла.

На територията на хотел Лондон е разположен прочутият ресторант „Мусала“, подходящ за организиране на специални поводи и бизнес срещи, Гранд кафе Лондон, отделен мини бар, фитнес със сауна и уелнес център за разпускане на парата и релакс, денонощен паркинг за гости, услуги за пране и гладене, специални румсървиз услуги за доставка на храна по стаите и редовно почистване.

Бизнес гостите на Гранд хотел Лондон могат да се възползват и от трансфер от летище Варна.

 

В близост до:

 

  • Центъра на град Варна;
  • Административни сгради, институции и офиси;
  • Държавната опера във Варна;
  • Обредната зала;
  • Търговски обекти и шопинг центрове;
  • Казино;
  • Места за отдих и развлечения;
  • Римските терми и множество други културни и исторически забележителности;
  • Морската градина и плажа;

Подходящ за:

 

Бизнес пътувания, семейни ваканции, соло туризъм, почивка за двама, уелнес туризъм, отмора, шопинг пътувания.

 

Категория:

 

☆☆☆☆☆