РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Бутиков хотел Модус

Бутиков хотел Модус – Индивидуален стил и излъчване в центъра на Варна

 

Хотел Модус е създаден с вкус и стил към модерното обзавеждане, ърбън стила и красотата на бутиковото излъчване. Предназначен е за гости на Морската столица и е отличен избор както за бизнес срещи, така и за романтична почивка с любим човек.

Луксозната сграда на Модус се издига непосредствено до Морската градина – зеленината и свежият морски бриз тук са ежедневие. Отвътре хотелът е луксозно и съвременно обзаведен, с удобни мебели и умело подбрано осветление, пресъздаващо една изключителна и незабравима атмосфера, докарваща усмивка на лицето на всеки гост.

 

Привилегии:

 

Разположен в самият център на град Варна, хотел Модус предоставя абсолютно всички привилегии на удобната локация. Близост до офисите на важни административни сгради и институции, търговски обекти, ресторанти, кафенета, нощни заведения, места за отдих, спорт, развлечения и разходки. 

Усетете чувствения дух на Варна и съвременния градски живот, в уникално съчетание с морска природа и спокойствие.

 

Хотелът разполага с:

 

Единични и двойни стаи и 3 вида суита – малък, среден и голям. Всички стаи и апартаменти са стилно и луксозно обзаведени, с удобни матраци и възглавници, голяма баня с душ кабина, луксозна козметика и халати с лого на хотела. Разполагат с телевизор, безплатен интернет и телефон.

На територията на бутиков хотел Модус има бистро с изискана традиционна и екзотична кухня, с лятна градина и капацитет до 50 госта, безплатен оборудван фитнес и конферентна зала с 35 места, съвременно техническо оборудване и подходяща за провеждането на тиймбилдинги, бизнес срещи, семинари, обучения и фирмени конференции.

 

В близост до:

 

  • Морската градина и плажа;
  • Центъра на град Варна;
  • Търговски обекти и шопинг центрове;
  • Офиси на административни сгради и институции;
  • Ресторанти и заведения;
  • Места за отдих и развлечения;
  • Културни и исторически забележителности;
  • Атракциони;
  • Ключови пътни артерии;

Подходящ за:

 

Арт туризъм, шопинг туризъм, отдих и развлечения, бизнес пътувания, почивка за двама, организация на всякакъв вид празненства и корпоративни събирания.

 

Категория:

 

☆☆☆☆