РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU

Alt text
Caption

Бизнес хотел във Варна
Как да изберем?

Предстои ви бизнес пътуване във Варна, но все още не сте си избрали подходящия хотел в който да отседнете? Днес ще ви дадем полезни съвети при избора на бизнес хотел, които е добре да имате предвид. Целта на вашето бизнес пътуване не е от значение, има значение факта, че всеки елемент от пътуването трябва да бъде добре планиран за да можете да се отдадете изцяло на ангажиментите си.

 

Ето и с какво е добре да се съобразите, когато избирате бизнес хотел във Варна:

 

Бизнес удобствата

 

Разбира се, на първо място започваме най-важното. При избора на бизнес хотел е добре да се уверите, че той може да ви предложи всичко необходимо за работата. В това число включваме безплатен интернет, телефон във всяка стая и допълнително пространство, подходящо за работа. Ако си гарантирате наличието на необходимите удобства под ръка, ще можете да останете фокусирани и продуктивни през цялото време.

 

Наличие на конферентна зала

 

Почти всички хотели вече заявяват, че са подходящи за бизнес събирания, но не всеки от тях разполага с достатъчно голяма конферентна зала. Тя ще ви бъде необходима, особено ако провеждате срещи, заседания на борда или размяна на иновативни идеи с вашия екип.

 

От изключителна важност е конферентната зала, предоставена от хотела да е уединена, така че да можете да обсъждате чувствителна информация, касаеща бизнеса. Огромен плюс е, ако залата разполага с мултимедия и собствен румсървиз, грижещ се за вашия комфорт.

 

Изберете хотел, който предлага всички тези удобства и се насладете на пълноценна бизнес среща с вашите партньори.

 

Локация

 

Задължително предварително проверете разположението на хотела. По правило той трябва да бъде разположен на ключова локация, позволяваща лесен достъп до централните и изходните точки на града. По този начин няма да се притеснявате допълнително как ще стигнете до организирана среща в другия край на града навреме.

 

Включен ли е трансфер?

 

Редица хотели предлагат на своите бизнес гости допълнителни транспортни услуги, включително транспорт от-до летище, както и възможност от седмична абонамента услуга. Да се възползвате от осигурен от хотела транспорт е добра идея, особено ако не познавате добре града, в който се налага да проведете своето бизнес пътуване. За това проучете дали избраният от вас хотел предоставя транспортни услуги.

 

Хотелски удобства

 

По време на натовареното ежедневие малките неща са тези, които определено имат значение. За това се уверете, че бизнес хотелът предоставя необходимите съвременни удобства, като паркинг, кафене, закуска и т.н. Добре е, ако в хотела има фитнес или СПА. Това ще ви помогне да се отърсите от натрупания стрес и да се насладите на пътуването си, макар то да е по работа. Възползвайте се и от услугата събуждане, така ще сте абсолютно сигурни че няма да закъснеете за важната си среща сутринта.

 

Хотел Роял Варна – Популярно място за бизнес срещи и тиймбилдинги

 

Изборът на бизнес хотел не винаги е лесен. Необходимо е да се съобразите с няколко важни аспекта, които ще направят бизнес пътуването ви приятно и ползотворно. Нашето предложение за бизнес хотел във Варна е хотел Роял – луксозен и антично обзаведен отвън и отвътре, който впечатлява още от пръв поглед.

 

Хотел Роял е удобно разположен в центъра на стара Варна – площад „Буров“, в непосредствена близост до всяка точка на Морската столица. На своите бизнес гости предоставя голяма и уединена конферентна зала, със собствено обслужване директно от кафе-сладкарницата на хотела, както и безплатен интернет и телефон от всяка стая. Всяка сутрин можете да се насладите на вкусна континентална или A la carte закуска, както и аперитив, докато чакате бизнес срещата ви да започне. По време на престоя си в хотел Роял можете да се насладите на отпускащи СПА процедури и луксозно френско обзавеждане, което ви потапя сякаш в едно друго време на разкош.

 

Определено луксозен хотел Роял е най-подходящия избор за вашето бизнес пътуване във Варна!