РЕЗЕРВИРАЙТЕ MENU
Alt text
Caption

Хотели Варна
Арт Хотел Капитол Варна

Арт хотел Капитол – Модерна атмосфера за почивка и бизнес срещи

 

Арт хотел Капитол е изискано местенце, със съвременно обзавеждане и изключително приятна атмосфера, разположен в тиха уличка, близо до зеленината на Морската градина и центъра на град Варна. Само на няколко крачки от хотела се намират важни институции и административни сгради, търговски обекти, ресторанти и места за разходки, отдих и спорт, културно-исторически паметници, ключови пътни артерии и още много други.

За вашето бизнес пътуване или лична почивка, арт хотел Капитол ще ви помогне да се насладите на момента пълноценно и качествено!

 

Привилегии:

 

Отлична локация, в близост до лазурно синия бряг на Черно море, зеленината на Морската градина и сърцето на Варна. Хотел Капитол ще ви изненада приятно с модерна и уютна атмосфера и изключително приятен престой, който със сигурност ще поискате да повторите.

 

Хотелът разполага със:

 

3 вида стаи за гости – единични и двойни, студио и апартамент, всяка от които е с гледка към града, собствен санитарен възел, климатик, телевизор, безплатен интернет, минибар, телефон и сейф. На територията на хотел Капитол винаги можете да се насладите на изискана и вкусна кухня, приготвена в ресторанта на хотела, както и да опитате пивко традиционно отлежало вино и свежи коктейли, приготвени в уютния лоби бар.

На своите корпоративни гости, хотелът предоставя уединена конферентна зала, с капацитет до 30 места, с необходимото медийно оборудване и румсървиз обслужване с вкусни ястия и напитки от ресторанта и лоби бара на хотела. Насладете се на луксозна класическа елегантност, престиж и уютна атмосфера в центъра на град Варна.

 

В близост до:

 

  • Морската градина и плажа;
  • Централната пешеходна зона;
  • Ключови административни сгради и офиси на институции;
  • Фирма за коли под наем;
  • Търговски обекти, заведения, барове и нощни клубове;

Подходящ за:

 

Семейна ваканция, почивка за двама, бизнес пътувания, шопинг туризъм, отдих, арт туризъм, организация на празненства, корпоративни срещи и тиймбилдинги.

 

Категория:

 

☆☆☆☆